Този блог е предназначен както за бременни жени и бъдещи бащи , така и за тези , които искат да останат съпричастни към магията на създаването на нов живот. В него ще пиша за бременността, раждането и за след това .
Убедна съм, че ако намерим начин да се вслушаме в нашата интуиция, ще повярваме много повече на силата на ума и тялото ни. Времето, в което се създава един нов живот е време, което може да се превърне в период на духовно пробуждане.
Раждането е много лично преживяване и за мен е много важно бъдещите родители да усещат този етап от живота си по различен начин. Раждането на дете не е просто преброяването на още едно бебе или още един член на семейството, а има много по – дълбок смисъл и значение.
Надявам се , че написаното , което ще намерите тук, може да подобри здравето на обществото ни като цяло.
Като родители , всички ние желаем едно основно нещо за нашите деца – да бъдат щастливи. Този блог отлежава няколко години в съзнанието ми. Ще се радвам да споделя с вас своя опит и това което чувствам и вярвам. Споделете надеждата ми , че обръщайки поглед към себе си, чрез бременността и раждането можем да създадем един по – здравословен и любящ свят.

2 thoughts on “Здравей, свят!

  1. Здравейте на всички, искам да изкажа своята благодарност към Ели, която ни показа правилния път и посъветва във важен за нас момент! Към всички – дали си струва да посетим училище за родители – моят отговор е ДА, ДА, ДА !!!
    Поздрави :)

    Reply

Leave a reply

required

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>