Задължението на всички нови родители
е да бъдат щастливи

За това ви предлагам подкрепа в периода, който наричаме бебешки колики

Запиши час

Изписали са ви от родилния дом. Въпреки подготовката ви и помощта покрай вас, имате хиляди въпроси. Новият човек в семейството ви е подготвил много предизвикателства. Имате нужда от експертно мнение или просто да разкажете тревогите си и как смятате, че е най-добре да постъпите.

Може да си организирате най – задълбочената домашна или онлайн консултация за грижа и отглеждане на новороденото ви бебе.

Какво ще научите?

- Първи грижи и контакт с новороденото;
- Справяне с бебешкия плач и какво представляват бебешките колики;
- Колики – техники за успокояване;
- Необходими ли са капки за колики;
- Въпроси за кърмене;
- Съвети за мама и тати – подарявам ви наръчник;

Как мога да запиша консултация?

За да се запишете, кликнете на червения бутон “ЗАПИШИ ЧАС” и се свържете с мен както ви е удобно.

Кой ще ви консултира?

Казвам се Елена Стоянова – Над 12 години организирам и правя училища, семинари и събития за бъдещи и настоящи родители. Дългогодишен консултант по програмата “Най-щастливото бебе”, доброволен консултант по кърмене – НАПК, майка на три деца, експерт по притеснени родители и бебешко отглеждане

Опитът през годините от общуването с новите родители ми показа нуждата от подкрепа след раждане. С подкрепата за кърмене и техниките на д-р Харви Карп за успокояване на плачещи бебета мога да науча всеки родител да изпита удоволствието от този период и усещането, че е успешен.

Бебето ви има копче за изключване и аз знам как ! Ще ви го покажа :)

Запиши час

С мен може да се свържете на тел.:
+359899993043


Leave a reply

required

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>